Over ons

Wij bundelen onze krachten om zorginstellingen te ondersteunen met hun personeelsbehoefte.

Careflex Solutions richt zich op de echte ‘zorgvragen’ van zorgorganisaties. Wij willen uw team versterken met ervaren en competente zorgprofessionals, met als einddoel ‘uw team op eigen kracht laten varen’. Het team van Careflex Solutions wil graag op de vloer met uw team meewerken, om er zeker van te zijn dat de zzp’ers van Careflex Solutions met de juiste energie en professionaliteit op de groep staan, maar ook om onze zzp’ers en uw teamleden te coachen.

Onze aanpak

Careflex Solutions is uw partner in flexibele zorgbemiddeling. Door onze jarenlange ervaring in werving en selectie maar ook jarenlange ervaring in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg en (forensische) GGZ kunnen wij uw organisatie op ieder vlak ondersteunen.

Uw partner in flexibele zorg bemiddeling

Versterk uw team met coaching en trainingen

Naast het leveren van ervaren en competente zorgprofessionals zijn wij er ook om uw team te coachen of trainen. Wij coachen en begeleiden uw team bij complexe zorgvragen en intensieve casussen. Wilt u als team sterker en zelfverzekerder in uw schoenen staan, dan zijn wij er ook om weerbaarheidstrainingen te geven.

Wij screenen onze zzp’ers

Careflex Solutions kenmerkt zich door niet enkel ervaren en competente zorgprofessionals te leveren, maar wij zorgen voor de juiste mensen op de juiste plekken. Zo matchen wij de competenties van onze zzp’ers met de behoeften van uw team of locatie. Wij doen dit door onze zzp’ers uitvoerig te screenen en in de uw teams mee te werken.

Ben jij zzp’er in de zorg?

Word je enthousiast van uitstekende zorg verlenen en wil je weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Stuur dan je CV naar: info@careflexsolutions.nl of neem contact op met ons via de knop hieronder.