Bemiddeling

De juiste professional op de juiste plek

Careflex is gespecialiseerd in het bemiddelen van de juiste zorgprofessionals in de zorg. Careflex is uw partner in personeelsoplossingen in de zorg. Wij verzorgen professionele en competente zorgmedewerkers die flexibel inzetbaar zijn voor verschillende organisaties.  

Onze zorgprofessionals zijn enthousiast, competent en gemotiveerd.

Wij zijn uw personeelsoplossing voor de gehandicaptenzorg, jeugdzorg en (forensische) GGZ.

Careflex zorgt ervoor dat uw zorgprobleem wordt opgelost. Wij leveren de professionals, u levert de uiteindelijke verzorging.

Competente professionals

Careflex staat voor zorg op maat, flexibel in oplossingen! Wij voorzien u van competente en professionele zorgmedewerkers. Wij zorgen ervoor dat de competenties van onze zzp’ers afgestemd zijn op uw behoeften. Wij leveren professionele zorgmedewerkers voor de gehandicaptenzorg, jeugdzorg en (forensische) GGZ.

Vanaf het eerste contact zijn wij er om u te ondersteunen en mee te denken voor een passende oplossing voor uw uitdaging(en)!

Team coaching

Gaat uw team door een crisis? Of zijn er uitdagende casussen waar u en uw team niet uitkomen? Wij zijn er ook om uw team te coachen en trainen. Wij kijken met u en uw team hoe deze crisis of casus(sen) te benaderen.

Wij kunnen dit doen door een aantal medewerkers, met de juiste competenties mee te laten werken in uw team, door zelf mee te werken/coachen binnen uw team en uw team te trainen in uitdagende situaties.

Team coördinatie

Mist u aansturen of coördinatie binnen uw team? Careflex Solutions is er om dit te bieden. Wij kunnen uw team voorzien van ervaren coördinerend begeleiders. Onze coördinerend begeleiders zijn ervaren en gespecialiseerd in het aansturen van een team in crisis en zijn er zolang u ze nodig heeft. Met als einddoel een team dat onze coördinatie niet meer nodig heeft!

Weerbaarheidstraining

Careflex Solutions zorgt ervoor dat uw team zelfverzekerd en sterk in zijn schoenen staat! Wij kunnen uw team voorzien van trainingen in zowel fysieke als mentale weerbaarheid. Wij hebben hiervoor een eigen trainingsruimte, maar kunnen ook bij u op locatie komen trainen.

Met onze ruime ervaring in zelfverdedigingssporten, getrainde zelfverdediging docenten en ervaring binnen de gehandicaptenzorg, jeugdzorg en (forensische) GGZ kunnen wij u alles leren om weerbaar te zijn in iedere situatie.